HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA  (08.02.2017)
     
 
El passat cap de setmana les instal·lacions de Diverland Les Gavarres de Tarragona, van acollir la darrera jornada de Lliga Catalana de la primera divisió masculina on es van definir els grups que disputaran les finals pel títol i permanència.

Els equips dels Clubs, Diagonal (Sant Vicenç dels Horts), Diamond (Sabadell Joventut Al-vici (Castelldefels), Sweetrade (Les Franqueses), Seven-3 (Sant Esteve Sesrovires) i Barcelona (Barcelona), jugaran la final pel títol de primera, mentre que els equips, Les Gavarres (Reus), Nàstic (Tarragona), Granollers (Montmeló), Comarcal (Terrassa), Terrassa (Terrassa) i Cats (Mataró), ho faran per mantenir la categoria.

Els sis equips classificats pel títol, de moment ja han aconseguit l’ascens a la divisió d’honor que es posa en marxa la propera temporada. Pel que fa als equips que disputen la permanència a la primera divisió la mantindran només els tres millors de la final que juntament amb els tres millors de la final de 2a divisió formaran el grup de primera.

En la classificació general, el conjunt del Diagonal format per Axel Guimó, Moisés Pérez, Sergi Montaña, Benito Boira i José Manuel Rubio, han marcat la diferència amb un total de 119 punts en el grup A, el conjunt del Sweetrade, amb Artur Colomer, Raúl Gálvez, Àlvar Cardona, Joan Vall, Lluís Montfort i Narcís Sistach, amb 125 punts, han liderat el grup B.

En la classificació individual, Axel Guimó ha estat el millor de la lliga amb una mitjana de 219,23 seguit de Artur Colomer amb 219,19, Moisés Pérez amb 217,00 i Àlvar Cardona amb 210,92. La millor partida la va assolir Moisés Pérez del BC Diagonal amb 290 pals.
Les finals estan previstes pels dies 11 i 12 de març i 6 i 7 de maig.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Moisés Pérez

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades