HOME




   
 
BOWLING TENPIN: TOT A PUNT PER LA SETENA PROVA DEL CIRCUIT SÈNIOR  (28.02.2017)
     
 
Baix Bowling acull la setena prova del calendari del Circuit Sènior, que tindrà lloc els dies 2,4 i 5 de març, més de 50 esportistes de 15 clubs de Catalunya prendran part en aquesta prova.

Àlvaro-José Cardona del Club Barcelona, lidera la classificació general, seguit de Íngrid Julià del Club Les Corts i Fernando Gómez del Joventut Al-vici C.B., tenint assegurada la plaça al màster.

Dominique Lafarge del Club Bowling Empuriabrava de Roses, lidera la classificació de la segona fase seguit d’Antonio Ruiz del Comarcal C.B. de Terrassa i Íngrid Julià. Jordi Ponsico del Joventut Al-vici de Castelldefels i José Antonio Quirós de l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 d’Esplugues, José Montoro i M. Luisa Sanz del C.B. Flecha-1 de Barcelona, Vicenç Ventura del Nàstic B.C. de Tarragona entre, d’altres lluiten per una plaça entre els 18 millors de la 2a fase per aconseguir la classificació al màster.

El circuit sènior consta de 9 proves dividides en dues fases que classifiquen pel màster en la que hi participaran el 18 millors de la primera i segona fase. La competició està organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Foto: grup de participants a la 6a prova

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades