HOME




   
 
BITLLES CATALANES: GENT DE BARRI DE PEQUÍN CAMPIONS DE LA LLIGA SELVA – ALT MARESME  (11.04.2017)
     
 
El Club Gent de Barri de Pequin de Calella, campió de la Lliga Selva Alt Maresme 2016-2017. L’equip format per, Aureli Estebanell, Francesc Xifra, Joan Cornellà, Jaume Torrent, Pere Manel Marsà, Santi Pidemunt i Ferran Casals, van superar per 6 punts el conjunt de la Bitlla Atòmica campió de les tres darreres edicions.

L’equip de la Bitlla Atòmica A, format per Hipólito Palomares, Julian García Julian Bultoc, José Luna, Cristian Luna, David Vázquez, José Luis Miguel i Fernando Herbás, han estat els segons classificats, amb un total de 34 punt, 17 partits guanyats i 5 derrotes.
Blanes ha estat l’equip revelació de la temprada, assolint la tercera plaça, el conjunt de Blanes l’han format, Frederic Salvá, Núria Moran, Josep Baltrons, Quico Torrent, Tomàs Bedós B, Lluís Freixa, Xavier Pomés, Juan A Gómez, Mar Gutierrez i Tomàs Bedós F, l’equip han aconseguit un total de 31 punts.

En la classificació individual, destaquen Aureli Estebanell (Gent de Barri de Pequín), Frederic Salva (Blanes), Hipólito Palomares i Julian García (la Bitlla Atòmica) i Francesc Xifrà (Barri Pequin) tanca la llista dels 5 millors en categoria masculina. En categoria femenina les millors han estat Núria Moran (Blanes), Verònica Entrena (la Penya del Bistec B), Mercè Pascual i Eva López (Mallorquines-Sils) i Emma Codina (Perxa d’Astor)

Les dues últimes jornades s’han disputat a Sant Feliu de Buixalleu (la Selva), el passat dissabte 8 d’abril. El lliurament de trofeus, a anat a càrrec de Quim Mas, delegat de la Lliga Selva-Alt Maresme i Antoni Ramon, president del C.B. Perxa d’Astor.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Gent de Barri de Pequin, campió de lliga 2016-17

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades