HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÍNGRID JULIÀ I MANEL CIERO CAMPIONS DEL IV OPEN SÈNIOR   (23.04.2017)
     
 
Íngrid Julià del Club Bowling Les Corts de Barcelona, i Manel Ciero del Club Bowling Barcelona, han estat els campions de la quarta edició de l’ Open Sènior. La final s’ha disputat aquest mati amb la participació dels 18 millors de les sèries de classificació.

Emocionant final femenina on Íngrid Julià s’ha imposat a Glòria Sala del Club Barcelona en la darrera partida, per 60 pals, M. Àngels Sala del Club Barcelona, ha completat el podi femení.

En categoria masculina final molt ajustada entre els tres primers tot i que Manel Ciero ha liderat la competició des de la segona partida superant a Joan Creus del Joventut Al-Vici per 16 pals, el tercer lloc ha estat per Jordi Ponsico del Joventut Al-Vici a 39 pals del 2n lloc.

La competició l’ha organitzat l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb la col·laboració dels clubs Joventut Al-vici, Barcelona i Seven-3 i el suport del Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, han acollit la competició que ha tingut lloc del 18 al 23 d’abril

El lliurament de trofeus a càrrec de Ricardo Franco, president de l’Associació ha clos la jornada.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto: Podi masculí i femení

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades