HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CABACÉS VERD CAMPIÓ DE LA LLIGA CAMP-PRIORAT 2016-17  (10.05.2017)
     
 
L’equip Verd del Club Bitlles Cabacés, s’ha proclamat campió de la Lliga Camp-Priorat de bitlles catalanes 2016/2017, l’equip format per Alba i Rafel Robles, Prudenci i Ramiro Masip, Inés Blanco i Sergi Clota, es van imposar per dos punts a l’equip B del Bellmunt campió de la temporada passada, amb Antonio Cano, Carles Pujol, Gabriel Fernández, Josep M Torné, Jordi Marco, Victòria Garrido, Victòria Morales i Xavier Sentís.

El tercer lloc va estar pel conjunt de Salomó format per Carles Vives, Josep Creus, Josep M. Martí, Josep M. Roig, Juana Jiméenz, Juan Ortiz, Jesús Damian Santos, Jordi Calvet, Pere Daura i Teresa Flores.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Carles Vives (Salomó), Francisco Carrión (Rabosses Vilella A) Martí Pujol i Joaquim Bartolomé (Bellmunt A) Anna Carrión de l’equip de les Rabosses Villella A, ha estat la millor classificada femenina.

Les dues últimes jornades es van disputar al camp de futbol de Bellmunt del Priorat, el passat diumenge 30 d’abril. Un cop acabada la competició, els equips guardonats van rebre el trofeu de mans de Gemma Millan, delegada de la FCBB a Tarragona.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Cabacés Verd amb Gemma Millan

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades