HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA GALERA CAMPIONS DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE DE PRIMERA DIVISIÓ  (17.05.2017)
     
 
L’equip A del Club de Bitlles La Galera format per, Joan Lleixà, Salvador Monrós, Daniel Panisello, Joan Igual i Heriberto Gasulla va ser el campió de primera divisió de la 28a Lliga de Terres de l’Ebre.

Els equips de primera divisió van mantenir l’emoció a la final fins el darrer moment, victoria molt ajustada del equip de La Galera que va superar només per 3 punts a l’equip A del Club de Bitlles Amposta que va ser segon amb, Elena Folia, Tony Limbos, Josep Valmaña, Rafel Pagà i Eloi Limbos, el tercer lloc l’equip A del Club de Bitlles Godall a només 1 punt del segon, el conjunt de Godall el van formar, Jaume Fandos, Ana Maria Muñoz, José Antonio Montfort, Hipólito Meriño i Ramon Centelles.

El Club de Bitlles La Galera amb el títol de lliga va assolir el guardó especial del bitllaire de la FCBB que se’n duu el campió de lliga i que en aquesta ocasió queda en propietat del Club atès que ja porten 5 títols alterns

Individualment, Jaume Fanados (Godall), Roser Cherta (La Galera) i Santiago Bo (La Cava) han estat els millors tiradors de primera divisió.

L’Aldea va acollir la darrera jornada de la Lliga Terres de l’Ebre que es va celebrar dissabte 13 de maig. En el marc del tradicional dinar de germanor es van lliurar els trofeus als campions de mans de Gemma Millan, delegada de Tarragona de la Federació.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto 2: Equip La Galera amb Gemma Millan

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades