BOWLING TENPIN: MONTSE SÁNCHEZ I GEMMA GARCIA OR EN LA PROVA DE PARELLES DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (24.05.2017)

Diumenge passat es van celebrar les finals de parelles femenines i mixtes dels 20e Campionats Nacionals de Catalunya, que van acollir les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. Èxit de les components del Nou Bowling Club de Mataró que van assolir la medalla d’or i bronze de la segona categoria.

La parella formada per Montserrat Sánchez i Gemma García van ser les campiones de la prova de parelles de la segona categoria, seguides per Irene Molera i Francisca Melèndez del Club Les Corts de Barcelona, el tercer lloc va estar per la parella del Nou BC formada per Àfrica Puig i M. Cinta Rosales.

En la categoria de parelles mixtes, la parella del Sweetrade formada per Margarita Roa i Àlvar Cardona es van imposar amb comoditat als seus contrincants i es van fer amb la medalla d’or, la plata va estar per la parella del Xtreme BC de Sant Joan Despí formada per Elisabet Cejudo i Jordi Martí, el podi el va completar la parella del Club Barcelona amb Glòria Sala i Álvaro-José Cardona.

La manca de parelles de primera categoria no va propiciar una final, Íngrid Julià i Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts es van erigir com a campiones de la categoria amb un total de 7108 pals 197,44 de mitjana.

El lliurament de medalles va anat a càrrec de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.