HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COLOBRERS CAMPIONS DE LA LLIGA BARCELONA  (30.05.2017)
     
 
L’equip del CB Colobrers Blaus de Castellar del Vallès, es va erigir campió de la 23a Lliga Barcelona de Bitlles Catalanes en la final disputada el passat 14 de maig a Castellar del Vallès.

Cal destacar la bona temporada que ha fet l’equip vallesà format per José Cruz, Fina García, Ramon Piñol, Jorge García, Antonio Montoya, Rosa López, Gina Piñol, Josep López i Puri Medina, superant a l’equip A del Club Fusta i Ferro de Sant Salvador de Guardiola en la jornada final en la que es diputaven el títol. L’equip del Fusta i Ferro va estar format per Cristobal Lao, Josep Teruel, Juan Manuel Braavo, Rosa Jounou i Jaume Coma.

El Club Camp de l’Arpa de Barcelona, amb, Consuelo García, Adolfo Barrasa, Àlex Fuentes, Carlos Simón, José Luis Pérez, Josep Babot, Albert Boscà, José Moreno i Enric Canovas, van completar el podi.

Acabada la competició es va fer el tradicional lliurament de trofeus, els guardonats van rebre la copa de mans d’Abel Sensarrich, vicepresident primer de la federació.

La lliga Barcelona, està organitzada per la Federació catalana de Bitlles i Bowling, enguany 20 equips de les comarques barcelonines han pres part a la competició amb un total 188 esportistes.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Colobrers Blaus amb Abel Sensarrich

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades