HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINA GARCÍA I JOAN LLEIXÀ CAMPIONS DE CATALUNYA 2017  (06.06.2017)
     
 
La dinovena edició del Campionat de Catalunya individual, es va celebrar el passat diumenge 4 de juny a Palamós (Baix Empordà). Hi van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria sub 25.

Fina García es va proclamar campiona després de superar en la gran final a Josefa Roca (Ivars d’Urgell), segona classificada, gràcies a la seva millor classificació en els Circuits Individual, ja que van empatar a 79 punts. Elena Folia (Amposta), va ser tecera, i Ana uñoz (Palamós), i Abril Asensio (Ponts), quarta i cinquena classificades. També es van classificar per la final Laia Roura (la Penya del Bistec), Ascensión Hidalgo (Sabadell), Ana Maria Muñoz (Godall), Teresa Botet (Palamós), i Gemma Millán (Godall).

Joan Lleixà, que ja va ser campió de Catalunya l’any 2013 va superar en la final Jesús Millás (Vilafranca), segon classificat, també gràcies a la seva millor classificació en els Circuits, després d’empatar a 86 punts, José Velasco (los del Huerto), tercer i Antonio Vilas (Igualada), i Juanjo Martínez (Torà), quart i cinquè classificats, respectivament. També es van classificar per la final Xavi Romance (Colobrers), Manuel Castillo (los del Huerto), Josep Rifà (Vic Bitlles), José Luís Gómez (la Penya del Bistec), i Nil Solé (Igualada).

Els millors classificats en categoria Sub 25 i campions de Catalunya d’aquesta categoria van ser Abril Asensio (Ponts), i Nil Solé (Igualada), seguits de Laia Roura (la Penya del Bistec), i Irati Bort (Siuranenc d’Horta), en categoria femenina, i de Marc Plans (Olius), i Gerard Albiol (la Galera), en masculina.

Va presidir el lliurament de premis Lluís Puig, alcalde Palamós, acompanyat de Joan Barba regidor d’esports, Carles Salgas, diputat d’esports de la Diputació de Girona, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Pedro Igeño, president del Club de Bitlles Catalanes Palamós, organitzador del campionat.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp
Foto: Podi amb els campions i autoritats

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades