HOME
   
 
BOWLING TENPIN: EL SWEETRADE BC CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT   (08.06.2017)
     
 
L’equip del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses format per, Àlvar Cardona, Artur Colomer, Margarita Roa i Raúl Gálvez, van aixecar la copa de campions de la Copa Generalitat de Bowling, els campions van rebre el trofeu de mans de Roser Romero, gerent de la FCBB.

El segon lloc va estar per l’equip del Bowling Club Diagonal amb, Axel Guimó, José Rubio, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Sergi Montaña, que se’ls va escapar el títol desprès de 6 anys aconseguint l’apreciat guardó. El tercer lloc va estar pel conjunt del Joventut Al-Vici, format per Jordi Maurel, Jordi Ponsico, Miquel Angel Roig i Jordi Tubella.

La millor puntuació individual la va aconseguir Artur Colomer amb 1489 pals, seguit de Marcial Ovide i Moisés Pérez amb 1472 i 1466 pals respectivament. Margarita Roa va fer la millor puntuació femenina amb 1430 pals.

La 20a Copa Generalitat és la darrera prova dels Campionats Nacionals de Catalunya, en la que hi participen els 8 millors equips classificats dels Campionats, la competició es va celebrar diumenge 4 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling, de Sant Vicenç dels Horts.

Classificacions: Sweetrade BC 157 punts, BC Diagonal 132 punts, Joventut Al-Vici 81, Diamond B.C. 65 C.B. Barcelona 62, C Seven-3, 44, CB Les Corts 41 punts, i Breaking Bowlers 20 punts.

Acabada la competició es van lliurar els trofeus de la XXVII Lliga Catalana de totes les categories i les medalles de la prova d’equips del 20è Campionat Nacional de Catalunya 2016-2017.

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades