HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÀLVAR CARDONA CAMPIÓ DEL TERCER OPEN SANT VICENÇ  (11.06.2017)
     
 
Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, ha estat el campió de la tercera edició de l’Open Sant Vicenç, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 6 a l’11 de juny.
Àlvar Cardona s’ha imposat per la mínima (223-220) a Moisés Pérez del Club Bowling Diagonal de Sant Vicenç dels Horts en la partida de defensa de posició. En la partida anterior Moisés ha vençut amb comoditat al seu company de club Axel Guimó que ha estat tercer.

Aquesta edició ha estrenat nou format de final. Puntualment a les 9 del matí ha començat la primera fase de les semifinals amb els classificats del 15 al 30, dels que han passat 8 per a la fase 2 competint amb els classificats del 7 al 14, els sis millors han disputat la fase 3 amb el 6 primers de les sèries de classificació. La tercera fase ha estat molt ajustada i emocionat fins la darrera partida.

Cal destacar els bons resultats del torneig, Marcial Ovide del BC Diagonal va assolir la millor sèrie del torneig amb 1437 pals (239,50 de mitjana) seguit d’ Axel Guimó amb 1405 (234,16 de mitjana) i 1368 (228 de mitjana), la millor partida i premi d’una bola gentilesa de Bowltech ha estat per Axel Guimó amb 289 pals. El premi a la millor sèrie de repesca que atorga l’Espai Wellness de Granollers ha estat per Marcial Ovide i Keyla Vásquez del Club Seven-3 amb la millor sèrie femenina ha guanyat el premi de Monne Perruquers.

Acabada la competició ha tingut lloc el lliurament de premis de mans de Íngrid Julià i Cristina Sanz en representació del club Les Corts acompanyades d’Andrés Sanz representant del Club Sweetrade.

Un total de 60 esportistes de 16 clubs catalans han pres part a la competició, organitzada pel Club Bowling Les Corts i Sweetrade Bowling Club- Les Franqueses, amb el patrocini de Bowltech, Gimnàs Espai Wellness, Monne Perruquers, Trofeus Laudo’s i Baix Bowling, i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Classificació: Àlvar Cardona, Moisés Pérez, Axel Guimó, Javier Crespi (Club Seven-3), Artur Colomer (Sweetrade), Elisabet Cejudo (Xtreme), Marcial Ovide (Diagonal), Ivan Jiménez (Xtreme), Moisés Sempere (Xtreme), Raúl Gálvez (Sweetrade) Francisco Hernández (Diamond) i David Vizcaino (Sweetrade)

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto 1: Àlvar Cardona i Moisés Pérez

Foto 2: finalistes amb Íngrid Julià, Cristina Sanz i Andrés Sanz

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades