HOME




   
 
BOLOS LEONESES: AGUSTIN MORENO I LUIS MANUEL FONAZALEZ CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ   (10.06.2017)
     
 
Agustin Moreno i Luis Manuel Gonzalez del Club de Bolos leoneses d’Horta de Barcelona, campions de la 15a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament, celebrada a les pistes del Club Leoneses d’Horta situades a la Plaça de la Clota.

Ajustats resultats dels tres finalistes en les dues categories d’aquesta 15a edició de la Copa Federació. Agustin Moreno del Club d’Horta, campió de la primera categoria es va fer amb el títol amb un total de 452 punts seguit de Ramon Cuesta del Club El Negrillon de l’Hospitalet i campió de l’edició anterior amb 441 punts, va completar el podi Andrés González també del Club EL Negrillón amb un total de 437 punts.

Luis Manuel Gonzalez del Club d’Horta va ser el campió de la segona categoria amb un total de 477 punts, en segon i tercer lloc van ser pels jugadors del Club de Bolos Dama de Arintero de Barcelona, Manuel Marcos i Luis Fernando Prado amb 467 i 462 punts respectivament.

La competició va transcorre en un ambient festiu com ja és tradició i un nombrós públic que va seguir amb interès les patides.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec dels presidents dels Club Horta i El Negrillón acompanyats de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, la competició va estar organitzada pel Club de Bolos Leones d’Horta

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades