HOME
   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LA GALERA CAMPIÓ DE CATALUNYA  (13.06.2017)
     
 
L’equip del C.B. la Galera, format per Roser Cherta, Joan Lleixà, Tomàs Farnós, Gerard Albiol – autor d’una partida perfecte en la final, 90 punts – Jordi Gilabert i Vicent Albiol, s’ha proclamat per cinquena vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a Godall (el Montsià), el dia 11 de juny, organitzat pel C.B. Godall

En aquesta 23a edició del campionat de Catalunya hi han participat 16 equips de tot el país. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els cinc millors s’han classificat per a la final. L’equip del Montsià, que havia entrat com a millor equip en les partides classificatòries, ha aconseguit en una gran final 388 punts, superant el C.B.C. Alls Secs Piquen (364), segon classificat. Tercer ha estat el C.B. Benavent de Segrià (359), seguit del C.B. Vall-llobrega (356), i del C.B. Siuranenc d’Horta (331 punts).

El lliurament de trofeus ha estat presidit per la Representant territorial a les Terres de l’Ebre del Consell Català de l’Esport, Cinta Espuny, acompanyada de l’alcalde de Godall, Francisco Aguiar, Miquel Millán, vicepresident del C.B. Godall, i Gemma Millán, Delegada de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a Tarragona. L’organització ha comptat amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de Godall, la UFEC i el Consell Català de l’Esport.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto 1: Campions amb autoritats
Foto 2: Campions (La Galera)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades