BOWLING TENPIN: THE KILLERS CAMPIONS DE LA 6A LLIGA TEN PIN D’OR  (15.06.2017)

L’Equip The Killers format per Àlvar Cardona, Sergi Montaña, Cristina Sanz i Axel Guimó, ha guanya per tercer any consecutiu la Lliga Ten Pin d’Or, amb un total de 287 punts i una mitjana d’equips de 211,59. El segon lloc ha estat per l’equip United Colors format per Ingrid Julià, Fernando Gómez, Jordi Tubella, José Rubio i Marcial Ovide, amb 222,50 punts i una mitjana d’equip de 203,26, completant el podi l’equip BB+ van quedar empatats a punts amb el segon classificat, la suma de pals va decidir la classificació (197,90 de mitjana), l’equip el formaven, Borja Hernanz, Carlos Iranzo Rona, David Ansaldo, Jordi García, Juan Miguel Albizuri, Lluis Montfort G, Lluís Montfort R, i Margarita Roa.

Jordi Tubella del United Colors es va fer amb el guardó com a campió de la final individual amb una sèrie de 911 pals, seguit de Margarita Roa amb 876 pals, de l’equip BB+, que va superar a Álvaro-José Cardona de l’equip Paper Groc per només 4 pals. La final individual la disputen els 12 millors jugadors classificats de la lliga.

Aquesta temporada l’equip de The Killers ha estat insuperable batent tots els rècords de la lliga 2016-17, han aconseguit la millor sèrie d’equip scratch i amb handicap i la màxima partida, així com els rècords individuals assolits per Axel Guimó amb una màxima sèrie de 1035 pals en ambdues modalitats, scratch i handicap i Àlvar Cardona que amb 295 pals va assolir la màxima partida de la lliga.

Un total de 39 esportistes han format els 8 equips que han pres part a la competició celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts d’octubre 2016 a juny de 2017.

La competició homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B.

Dimarts 13 de juny un cop acabada la final individual va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus a càrrec de Joan Creus president del Club organitzador acompanyat de David Ansaldo i Xavier Julià, vicepresident i tresorer respectivament.

Foto1 : Equip Campió

Foto2 : Jordi Tubella amb Joan Creus, David Ansaldo i Xavier Julià