HOME
   
 
BITLLES CATALANES: IX GRAN PREMI CATALUNYA DE BITLLES CATALANES  (01.09.2017)
     
 
Aquest dissabte 2 de setembre, a partir de les 10.30 del matí, es disputa a les pistes de bitlles de Llofriu (el Baix Empordà), la novena edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, dins els actes de celebració del 15è aniversari del Club de Bitlles Catalanes Llofriu.

Prendran part en la competició a més del club amfitrió, el C.B. la Galera, campió de Catalunya, el C.B. la Penya del Bistec, campió de la Copa Generalitat (entre aquest dos clubs també es disputaran la Supercopa 2017), i les Seleccions Catalanes Absoluta, Sub 25 i Infantil, que serà convocada per segona vegada i estarà formada pels campions i campiones de Catalunya de les categories benjamina, alevina i infantil.

Selecció Absoluta: Joan Lleixà (la Galera) Jesús Millàs (Vilafranca), Josep Julià (Vall-llobrega), Gemma Xuriguera (Ponts), Fina García (Colobrers), i Ana Maria Muñoz (Godall).

Selecció Sub 25: Jordi Vilanova (Torrelameu), Marc Plans i Albert Llàcer (Olius), Abril Asensio (Ponts), Laia Roura (la Penya del Bistec, i Irati Bort (Siuranenc d’Horta).

Selecció Infantil: Abel Caballé i Amadeu Ciurana (Penya del Bistec), Marc Vidal (la Sénia), Jana Ortega (Termites Llefià), Sara Arasa (Godall), i Gina Piñol (Colobrers)


Foto: C.B. Igualada – Supercampió 2016

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades