HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LA GALERA SUPERCAMPIÓ  (05.09.2017)
     
 
El C.B. la Galera, actual campió de Catalunya, s’ha proclamat campió de la novena edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes. Ambdós trofeus s’han disputat el dissabte 2 de setembre a les pistes del C.B.C. Llofriu, club que celebra el seu 15è aniversari.

La Supercopa ha enfrontat el campió de Catalunya, el C.B. la Galera format per Roser Cherta, Vicent Albiol, Tomàs Farnós, Gerard Albiol i Jordi Gilabert, amb el campió de la Copa Generalitat 2017, el C.B. la Penya del Bistec format per Xavi Mena, Llorenç Serra, Jaime López, José Luís Gómez i Quim Caballé. Han competit amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya les Seleccions Catalanes Absoluta (Joan Lleixà, Fina García, Jesús Millás, Ana Maria Muñoz, Josep Julià i Gemma Xuriguera), Sub 25 (Jordi Vilanova, Abril Asensio, Marc Plans, Laia Roura i Irati Bort), i Infantil (Abel Caballé, Jana Ortega, Marc Vidal, Sara Arasa, Amadeu Ciurana i Gina Piñol), a més del Llofriu (Eduardo Romero, Josep Alsina, David Rechas, Xevi Puig i Oscar Pont).

En les dues partides disputades la Galera ha obtingut un total de 752 punts (398 + 354). El segon millor equip ha estat la Selecció Catalana Absoluta amb 743 punts, seguit del Llofriu (728), la Penya del Bistec (720) la Selecció Infantil (712), i la Selecció Sub 25 (708).

En el lliurament de trofeus i records ha estat presidit per Josep Estanyol, president de l’Associació de Veïns i Amics de Llofriu, acompanyat d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i David Rechas, president del C.B.C. Llofriu.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto1:C.B. La Galera
Foto2: Equips participants amb Abel Sensarrich


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades