HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÍNGRID JULIÀ I LLUÍS MONTFORT CAMPIONS DE CATALUNYA DEL QUBICA-AMF  (18.09.2017)
     
 
Íngrid Julià del Club Bowling Les Corts de Barcelona i Lluís Montfort del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, s’han erigit campions del 10è Campionat de Catalunya Qubica-AMF, que s’ha celebrat a les instal·lacions de Bowling Pedralbes del 13 al 17 de setembre i representaran a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la Copa del Món Qubica-AMF 2017, que tindrà lloc a Hermosillo (Mèxic) del 4 al 12 de novembre de 2017.

Íngrid Julià, va liderar en tot moment la competició i va guanyar amb comoditat el títol femení, seguida per Cristina Sanz també del Club Les Corts i campiona de les dues darreres edicions, Keyla Vásquez de l’Xtreme Bowling Club de Barcelona va ser la tercera classificada. Per Íngrid, aquesta serà la primera participació a la prestigiosa competició.

En la categoria masculina, reaparició del mític jugadors Lluís Montfort Rifé, que en una reaparició brillant va anar al capdavant de la classificació tota la competició i va aconseguir la millor partida amb 299 pals, quasi una partida perfecta (300), en segon i tercer lloc els van assolir Axel Guimó i Moisés Pérez del Diagonal Bowling Club.
Moisés Pérez va fer la millor sèrie del torneig amb 1289 pals. En categoria femenina les rècords dels torneig també els va assolir la campiona amb 1087 i 216.

Un total de 35 esportistes de 10 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb el suport de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, que es va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans de Lluis Montfort G., vicepresident 2n de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto1: Ïngrid Julià i Lluís Montfort
Foto3: Podi amb els campions i campiones

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades