HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JORDI BURGAS CAMPIÓ DE LA 10A COPA GIRONINA  (20.09.2017)
     
 
Jordi Burgas del C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras, és el campió de la 10a Copa Gironina, que es va celebrar dissabte 16 d’octubre a les pistes de Llofriu, amb la participació dels 43 millors jugadors de la temporada 2016-2017.

Merescuda victòria Jordi Burgas que va obtenir molt bons resultats en el decurs de la competició, imposant-se als seus contrincants en cada una de les eliminatòries fins a la partida final que va superar a Josep Alsina del CB Llofriu per 86 a 78.

En la lluita pel 3r i 4r lloc, José L. Sánchez, del Club Alls Secs Piquen, es va imposar a Manel Aguilar del C.B. Vall-llobrega, en un ajustat resultat 68 a 62 punts. Cal destacar les dues partides perfectes (90 punts) que van assolir, Andreu Torres (CB: Vall-llobrega), i Josep Alsina (C.B. Llofriu).

Manuel Cruz del Club Pessebristes de Palafrugell, es va erigir com a campió de la final consolació, després de superar per la mínima, 71-70, a Alfons Peña del Club Vilabrú i campió de l’edició 2016, el tercer lloc va estar per Jordi Mayolas del Club Mont-ras, la quarta plaça se la va adjudicar Teresa Botet del Palamós.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans d’Ernest Darder, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, acompanyat per Alfons Peña, campió de l’any passat que com ja és tradició va fer el traspàs de copa de campió.

Foto 1: Jordi Burgas amb Alfonso Peña i Ernest Dader
Foto2: Vencedors Copa Gironina i trofeus consolació amb Ernest Darder

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades