HOME




   
 
FCBB: 11 CLUBS GUARDONATS A LA FESTA DE CAMPIONS DEL MUNDO DEPORTIVO  (31.10.2017)
     
 
El passat divendres es va celebrar la 34a edició de la Festa Homenatge als Clubs de Catalunya - Trofeu Campions del Mundo Deportivo, 11 clubs de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling van rebre el trofeu de mans de David Escudé, de l’Ajuntament de Barcelona i de Gerard Figueras Secretari General de l’Esport.

En la modalitat de Bowling; dos guardons pel Club Bowling Barcelona, per l’ascens a divisió d’honor (equip A) i ascens a segona divisió (equip B) de la Lliga Catalana, Club Breaking Bowlers, campions de 3ª divisió i ascens a segona Lliga Catalana, Club Bowling Les Corts de Barcelona, campiones Lliga Catalana femenina, Bowling Club Diagonal de St. Vicenç dels Horts, per l’ascens a divisió d’honor lliga Catalana, Joventut Al-Vici, C.B., van obtenir tres trofeus, ascens a les divisions d’honor de Lliga Catalana i Lliga estatal, i ascens a la primera divisió (equip B), Club Seven-3 de St. Vicenç dels Horts, ascens divisió d’honor catalana, i el club més guardonat de la nit va ser el Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, amb 4 guardons, campions de Catalunya, campions de primea i segona divisió amb els ascensos corresponents a les divisions d’honor i primera, equips A i B, i ascens a la segona divisió de l’equip C de la Lliga Catalana.

Pel que fa als Clubs de Bitlles Catalanes, Club Bitlles Alls Secs Piquen del Mont-ras, campions Lliga Catalana grup 7, Club Bitlles Guinardó de Barcelona, campió Lliga Catalana grup 5 , Club Bitlles Lloreta Kin de Cervera, campió Lliga Catalana grup 3, i Club Bitlles Vall-llobrega, campions Lliga catalana grup 8.


http://campions.mundodeportivo.com


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades