HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MOLTA IGUALTAT A LA LLIGA BARCELONA  (12.12.2017)
     
 
Després d’haver-se disputat 10 jornades, el Siuranenc d’Horta B lidera el grup A de la lliga Barcelona de bitlles catalanes empatat a 14 punts amb el Sant Martí Sarroca, i dos punts d’avantatge sobre el Guinardó. A més, els dos primers classificats tenen pendent de disputar la partida que els havia d’enfrontar entre ells.

En el grup B també hi ha un empat a 14 punts entre el Poblenou A i Fusta i Ferro A (Salelles), però aquests últims han disputat una partida menys. També en el grup C hi ha un empat a 14 punts, en aquest cas entre el Termites Llefià C i el Va Tornem-hi de Palau de Plegamans.

Els tres grups estan formats per 7 equips cadascun d’ells, i quan finalitzi la primera fase, a finals de gener de 2018, començarà una segona fase on els dos primers classificats de cada grup es disputaran el títol en una lligueta entre ells, mentre que la resta d’equips es distribuiran en tres grups de cinc equips cadascun per acabar d’establir la classificació.

Les properes jornades, 11 i 12, es jugaran el diumenge 17 de desembre a Horta – Barcelona (Barcelonès), el Grup A, Sant Salvador de Guardiola (Bages), el Grup B i al barri de Llefià de Badalona (Barcelonès) el Grup C.

Foto: Siuranenc d’Horta Super Nenes

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades