HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÍNGRID JULIÀ I J M ALBIZURI CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (17.12.2017)
     
 
Íngrid Julià del Club Les Corts de Barcelona i Juan Miguel Albuzuri del Joventut Al-Vici de Castelldefels, campions del 4rt Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling els dies 16 i 17 de desembre.

Per la Íngrid ha estat una competició sense sorpreses, mantenint la màxima regularitat en el decurs de tota la competició, assolint la millor sèrie de classificació i la millor partida femenina scratch. El segon i tercer lloc ha estat per les germanes M. Àngels i Glòria Sala del Club Barcelona.

En la categoria masculina, Juan Miguel es va classificar en la quarta posició i ha estat a la sèrie final que ha capgirat la classificació superant a Patrick Guerre, guanyant amb comoditat la final (1923 pals) i assolint la millor partida scratch i handicap. Antonio Segura del Club Granollers ha estat segon amb 1871 pals seguit de molt aprop per Òscar Colom del Club Comarcal de Terrassa amb 1867 pals

En l’apartat de rècords, Íngrid Julià va assolir la millor sèrie de classificació (1128) i la millor partida scratch (209) així com la millor sèrie amb handicap (1182), la millor partida amb handicap ha estat per Glòria Sala amb 231 pals, mentre que en categoria masculina la millor sèrie scratch ha estat per Fernando Gómez del Joventut Al-Vici amb 1216 pals, Patrick Guerre del Sweetrade B.C. ha aconseguir la millor sèrie amb handicap 1302 pals, mentre Juan Miguel Albizuri ha fet la millor partida scratch (266) i handicap (286).

Íngrid Julià i Juan Miguel Albizuri , representaran a la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Viena (Àustria) del 30 al 30 de juny de 2018.

A la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling han participat 36 esportistes de 14 clubs de tot Catalunya i ha finalitzat amb el tradicional lliurament de medalles de mans de, Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling,

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp

Foto: Podi masculí i femení

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades