HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ACABA LA PRIMERA VOLTA DE LA LLIGA CATALANA  (02.01.2018)
     
 
El cap de setmana 16/17 de desembre va finalitzar la primera volta de la 7a edició de la Lliga Catalana de bitlles, competició en la que participen 57 equips en representació de 53 clubs de tot Catalunya, distribuïts en 8 grups de proximitat territorial.

El Grup 1 està format per 5 equips de les Terres de l’Ebre, i dominen la classificació la Galera i Godall amb 12 punts cadascun. Els grups 2, 3 i 4 estan formats cadascun d’ells per 8 equips de Lleida (entre aquest hi ha dos equips del C.B. Igualada). El Benavent de Segrià encapçala el grup 2 amb 24 punts, dos més que l’Os de Balaguer. Miralcamp és líder del grup 3 també amb 24 punts, i porta un avantatge de 7 punts sobre el Vallverd d’Urgell que és el segon classificat. En el grup 4 hi ha un triple empat a 18 punts al capdavant de la classificació entre els equips de los del Huerto de Cervera, el Nayox Seat Tàrrega i l’Olius.

Els grups 5 i 6 estan formats per equips de les comarques gironines i algun més del Maresme. Aquests dos grups, de sis equips cadascun d’ells disputaran la competició a tres voltes, disputant un total de 30 partides en 15 jornades. Encapçala el Grup 5 el Vall-llobrega amb 22 punts, 6 més que la Bitlla Atòmica de Tordera. Vilabrú és el líder del grup 6 també amb 22 punts, seguit de Llofriu amb 16, però aquests els falta disputar una jornada.

Finalment els grups 7 i 8 (amb 8 equips cadascun), estan formats per equips de la província de Barcelona, un equip del Tarragonès i un de la Selva. Colobrers, de Castellar del Vallès és el líder del Grup 7, amb 23 punts, seguit de Sabadell amb 20 i Salomó amb 18. La Penya del Bistec A de Tordera lidera amb 10 punts d’avantatge el grup 8. Els del Maresme tenen 26 punts i el segueixen amb 16 punts el Siuranenc d’Horta de Barcelona i el Perxa d’Astor de Sant Feliu de Buixalleu. Aquests dos equips tenen pendent l’enfrontament entre ells, que es disputarà el proper 14 de gener.

Els grups 1, 5 i 6 reprendran la competició el cap de setmana 20/21 de gener, mentre que la resta de grups ho faran el primer cap de setmana de febrer.

Foto: C.B. Palamos (grup 6)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades