HOME




   
 
BOWLING TENPIN: MOISÉS PÉREZ CAMPIÓ DEL TORNEIG DE REIS   (14.01.2018)
     
 

Moisés Pérez del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts,  campió del 5è Torneig de Reis en vèncer Daniel Jordan de Les Gavarres Bowling Club de Reus, en la darrer eliminatòria de la final, per 214 - 200.

Aquest diumenge es s’han disputar la semifinal i final amb els 20 millors classificats del torneig, Raúl Gálvez del Sweetrade Bowling Club - Les Franqueses, ha entrat en el primer lloc per a la final, seguit d’Eloy Cinca del Club Xtreme de Sant Joan Despí, i en tercera i quarta posició, Moisés Pérez i Daniel Jordan.


En la primera eliminatòria de la final, Moisés Pérez d’ha imposat a Eloy per 207-171, d’altra banda Daniel Jordan s’ha desfet comodament de Raúl Galvez, 249-174


Pel que fa als rècord individuals, Moisés Pérez es va assolir  la millor sèrie de repesca i millor partida (1458 i 277), Axel Guimó del Club Diagonal va aconseguir la millor sèrie amb 1282 pals.


En l’apartat femení, Núria Crespo del Xtreme Bowling Club ha estat la millor classificada tot i que aquesta ha estat una final sense representació femenina.


Des de fa cinc anys Baix Bowling organitza aquest torneig, única competició on els premis són material esportiu.


Un total de 56 esportistes de 15 clubs catalans, van participar a la competició que va tenir lloc del 9 al 14 de gener a les instal·lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts.


El tradicional lliurament de premis i trofeus ha posat fi a la competició, de mans de Marcial Ovide, director del torneig i acompanyat per Keyla Vásquez, col·laboradora del torneig.



http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto 1: Moisés Pérez amb Marcial OVide i Keyla Vásquez


Foto 2: els quatre finalistes.



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades