HOME




   
 
BOWLING TENPIN: SWEETRADE CAMPIONS DE LA 3A LLIGA INTERCLUBS  (27.02.2018)
     
 

El passat diumenge les instal·lacions de New Parck Vallès van acollir la darrera jornada de la lliga interclubs, en les dues categories or i argent, formada per 8 i 6 equips respectivament. Els equips del Sweetrade Bowling Club – les Franqueses es van imposar en les dues categories.


En la categoria d’Or els equips Sweetrade i Xtreme van empatar a punts (51) la suma de pals va donar la victòria al conjunt vallesà format per,  Artur Colomer, Carlos Figuls, Joan Piqué, Narcís Sistach  i Raúl Gálvez, i els va permetre  aixecar de nou la copa de campions de la lliga interclubs.


L’equip de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí, compost per Enrique Rosa, Keyla Vásquez, Sandra Oliva i Sergio Retamal, van quedar en  segona posició, la tercera plaça la va assolir el C.B. Barcelona, amb els germans Eduard i Xavier Albert, Manel Ciero, Fernando Sanz, Jordi Ambrós i Glòria Sala.


Pel que fa al grup plata, tot i no haver empat a punts els dos primers llocs se’ls van tornar a jugar entre el Sweetrade  (45 punts) i Xtreme (37) el tercer lloc va ser per l’equip A del Joventut Al-Vici de Castelldefels.


En l’apartat de rècords, en el grup d’or,  Fernando Gómez va assolir la millor partida scratch amb 277 pals mentre el seu company d’equip David Ansaldo es feia amb la millor partida amb handicap 284 pals, la millor sèrie en les dues modalitats va ser per Manel Ciero  amb 1621 i 1719 pals respectivament, en  el grup argent, Pau Ortega del Joventut Al-Vici va aconseguir la millor sèrie scratch i amb handicap, les millors partides van ser pels jugadors del Sweetrade Joan Piqué, millor partida scratch 269 i Marina Sardà, millor partida amb handicap 290.


La jornada va finalitzar amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels organitzadors, un total de 14 equips de 9 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per l’associació Bowling Catalunya Sènior 2015 amb col·laboració dels clubs C.B. Barcelona, Joventut Al-Vici C.B., Club Seven-3 i Sweetrade B.C., amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Foto: Campions grup or


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades