HOME




   
 
BITLLES CATALANES: QUARTA JORNADA DELS CIRCUITS INDIVIDUALS  (01.03.2018)
     
 
Aquest cap de setmana 13 poblacions de 10 comarques catalanes i una de Castelló, acullen la quarta jornada dels circuits individuals de bitlles catalanes, on hi participaran gairebé 500 esportistes de 61 clubs de tot Catalunya , competint en les diferents categories d’edat: sènior, sub 25 i infantil.

Dissabte 3 al matí hi haurà competició a la Zona Esportiva la Bassa del Coll de Godall (Montsià), i a la Plaça de l’Olivera del Pi de Sant Just – Olius (Solsonès). A la tarda, el Parc de la Sardana de Tordera acollirà a més de 50 jugadors/es de totes les categories. La tirada de Godall està reservada a jugadors/es del circuit infantil.

Diumenge 4 al matí, les diferents seus de la jornada seran a Vall d’Hebron – Barcelona (Barcelonès), Zona Esportiva de Torelló (Osona), Parc Tívoli de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), Parc de l’Arbreda de Begur (Baix Empordà), Poliesportiu de Bellpuig (Urgell), Poliesportiu d’Ivars d’Urgell (Pla d’Urgell), Plaça de la Pau del barri Ametllers de Cervera (Segarra), pistes del carrer la Pau de Tàrrega (Urgell), Zona d’Acampada Jove de la Galera (Montsià), i les pistes de l’avinguda 29 de Setembre de Vinaròs (Baix Maestrat – Castelló).


Foto: Participants de la 3a jornada dels circuits a Bellpuig

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades