HOME

BOWLING TENPIN: PARTICIPACIÓ CATALANA AL 3R OPEN STORM INTERNATIONAL 4 TEAM  (15.03.2018)

El passat cap de setmana va tenir lloc a les magnifiques instal·lacions de Cristal Bowling de Wittelsheim (França), la tercera edició de l’Open Storm International 4 Team, amb la participació de Lluis Montfort i Artur Colomer com a components dels equips Storm France i Eagles 2.

Bona actuació i resultats dels catalans, Lluís Montfort (202,19 mitjana) , juntament amb Pierre-Luc Sánchez, Maximilien Fialon i Vivien Bados formaven l’equip Storm France, classificant-se en 3a posició i obtenint la 6a plaça després de disputar-se la partida de defensa de posició amb el 3r classificat del grup A. Artur Colomer (195,44 de mitjana) va formar equip amb els francesos Paulo Vial, anima mater del torneig, Delphine Labille, André Philippe i la reconeguda esportista holandesa Ghislaine Van Der Tol, en l’equip Eagles 2 que van obtenir la 6a posició de grup i 11è lloc a la general.

Èxit en la tercera edició del torneig en la que s’han donat cita 32 equips d’arreu d’Europa i EUA, l’equip Storm USA, ha estat el guanyador amb un total de 13870 pals (216,98 de mitjana), el conjunt americà el formaven, Danielle McEwan, Kyle Troup, Richie Teece i Anthony Simonsen

Els catalans Artur Colomer i Lluis Montfort jugadors del Club de Bowling Sweetrade de Les Franqueses del Valles, estan patrocinats respectivament per Ebonite i per Storm, marques distribuides per la empresa Bowltech, que dirigeix Patrick Guerre amb Mercedes Palacin.