HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CRISTINA SANZ CAMPIONA DEL QUART TORNEIG DIAMOND   (25.03.2018)
     
 

Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts de Barcelona guanya el quart Torneig Diamond en la final que ha tingut lloc aquest diumenge a les instal·lacions de New Park Vallès de Terrassa.


Aquest matí s’han celebrat les finals del torneig que va començar el passat dimarts amb les sèries de classificació. Avui Cristina Sanz ha estat brillant,  va  entrar en la 17a posició per disputar la fase 1 de la final, i ha aconseguit classificar-se en la vuitena posició per disputar la fase 2 de la final i ha seguit escalant fins a la tercera posició per disputar juntament amb Marcial Ovide del CB Diagonal de Sant Vicenç dels Horts i Artur Colomer del Sweetrade BC- Les Franqueses la fase 3 de la final.


A la final a tres, Artur Colomer ha quedat eliminat a la primera partida, i finalment Cristina s’ha imposat a Marcial per 206 a 191.


Bons resultats en general en aquesta competició, destacant la partida perfecta 300 que va assolir Juan José Bustos del Club Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts, la millor sèrie de repesca aconseguida per Artur Colomer amb 1492 pals (248,66 de mitjana), Diego Peña del Diamond BC de Sabadell, amb la millor primera sèrie amb 1409 (234,83 de mitjana), Íngrid Julià del Club Les Corts es va fer amb la millor sèrie femenina amb 1327 pals mentre que la millor partida ha estat per Cristina Sanz amb 247.


El campionat s’ha tancant amb el lliurament de premis de mans de  Jessica Toro vicepresidenta del Diamond BC i acompanyada per Miguel Ángel Seoane coordinador del Torneig.


Un total de 57 esportistes de 19 clubs catalans han pres part a la competició, celebrada a les instal·lacions de New Pack Vallès de Terrassa, del 20 al 25 de març i  organitzada pel Diamond Bowling Club i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto 1: Cristina Sanz


Foto 2: Podi de campions



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades