HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COMENÇA LA RECTA FINAL DE LA LLIGA CATALANA  (03.04.2018)
     
 
La Lliga Catalana de bitlles entra aquest proper cap de setmana en la seva fase decisiva. Hi ha molta igualtat en alguns dels grups, per tal d’aconseguir classificar-se en les dues primeres posicions, que donen dret a participar en el Campionat de Catalunya de Clubs el diumenge 10 de juny a la Galera (Montsià).

Precisament l’equip de la Galera ja ha aconseguit una de les dues places del Grup 1. L’altre se la disputen Godall, Vinaròs i Catalònia de Jesús. En el Grup 2, Os de Balaguer i Benavent de Segrià són els favorits per a classificar-se. Miralcamp té una mica de avantatja en el Grup 3, però hi ha una dura lluita per la segona posició. El Grup 4 és el més igualat, i 6 dels 8 equips que el formen encara tenen possibilitats de classificar-se. L’emoció està garantida fins el final de lliga.

En el Grup 5, Vall-llobrega ja té assegurada la primera posició i la Bitlla Atòmica ho té tot de cara per quedar segon. En el Grup 6 Vilabrú ja està classificat matemàticament i Alls Secs Piquen ho poden fer la propera jornada. Colobrers domina el Grup 7, mentre que Sabadell, Salomó i Guinardó lluiten per la segona plaça, i en el Grup 8, la Penya del Bistec A ja està classificat, i es juguen la segona posició Siuranenc d’Horta, Perxa d’Astor i Castellar.

Foto: C.E. Vilabrú, líder del Grup 6

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades