BOWLING TENPIN: LLUIS MONTFORT I ELISABET CEJUDO CAMPIÓ I CAMPIONA INDIVIDUAL DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (23.04.2018)

Aquest cap de setmana s’han disputat les darreres sèries dels Campionats de Catalunya, Lluís Montfort del Sweetrade Bowling Club Les Franqueses ha estat el campió individual en categoria masculina i Elisabet Cejudo de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí en categoria femenina.

En Lluis es va imposar al líder de la prova, Axel Guimó, del C.B. Diagonal de Sant Vicenç dels Horts per només 17 pals, el podi masculí el va completar, Artur Colomer, també del Sweetrade. Molt ajustats també els resultats de les tres primeres de categoria femenina, Elisabet Cejudo va superar a Cristina Sanz del C.B. Les Corts de Barcelona per 19 pals el tercer lloc i medalla de bronze el va assolir Lia Mojarro de l’Xtreme Bowling Club.

Per categories, Pedro Jimenez del Mediterrània Bowling Club de Barcelona, ha estat el campió de la 2a categoria, el campionat de tercera categoria ja estat per a Ivan Jimenez de l’Xtreme. En segona categoria femenina la campiona és Montserrat Sánchez del Nou BC de Mataró.

En la prova de parelles, clar domini de la parella del Diagonal formada per Axel Guimó i Marcial Ovide amb un total de 7581 pals es van fer amb la medalla d’or, la plata i el bronze va estar per les parelles del Sweetrade formades per, Artur Colomer / Raúl Gálvez i Lluís Montfort / Àlvar Cardona respectivament.

En categoria femenina, l’or i bronze el van guanyar les noies del Club Bowling Les Corts, formades per Cristina Sanz/Íngrid Julià/ Irene Molera i Noelia Rastrero/ Francisca Melèndez, Sandra Oliva i Keyla Vásquez es van penjar la medalla de plata. La prova de parelles mixtes, èxit total del Xtreme Bowling que es va fer amb les tres medalles, or per Elisabet Cejudo i Moisés Sempere, plata per Lia Mojarro i Sergio Retamal i bronze per Núria Melchor i Jordi Martí.

L’Equip del CB Diagonal, format per Axel Guimó, Marcial Ovide, Sergi Montaña i Moisés Pérez es van erigir com a campions en la prova d’equips.

La competició s’ha disputat en tres fases del 20 de gener al 22 d’abril i ha tingut lloc a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, amb una participació total de 96 esportistes de 17 clubs de tota Catalunya.