HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LES CORTS CAMPIONES DE LA LLIGA CATALANA FEMENINA  (06.05.2018)
     
 
L’equip A del Club Bowling Les Corts de Barcelona campiones de la Lliga Catalana 2017-2018, la parella formada per Íngrid Julià i Raquel Mir, s’han imposat només per un punt a l’equip B de l’Xtreme B.C. de Barcelona format per Sandra Oliva i Elisabet Cejudo.

L’equip A del Club Les Corts va liderar la competició fins la quarta jornada que les va superar l’Xtreme B, no ha estat fins al darrer enfrontament, que Les Corts ha estat capaç de remuntar el resultat i erigir-se novament campiones de la lliga.

La tercera plaça la estat per l’Xtreme B, amb Keyla Vásquez i Lia Mojarro han estat les quartes classificades, Núria Melchor i Núria Crespo també han competit amb l’equip, les Corts B format per Francisca Melèndez i Irene Molera han estat quartes, també ham pres part a la competició de lliga en els equips de Les Corts, Cristina Sanz, Noelia Rastrero, Irina Chaparro i Roser Romero. La cinquena plaça ha estat pel conjunt del Club Seven-3 de Sant Vicenç dels Horts format per Clàudia Santacana, Cristina Hernández, Svetlana Dementieva i Txell Sánchez, i la sisena plaça ha estat per les noies del Sweetrade B.C. Les Franqueses, Eva Maria Moya, Marina Sarda i Mercedes Palacin, que debutaven en la competició de lliga.

La millor jugadora del torneig ha estat Cristina Sanz amb una mitjana de 199,17 mentre que la millor partida de tot el campionat l’ha assolit Lia Mojarro amb 264 pals.

Aquesta temporada la lliga femenina s’ha jugat en format de parelles, amb una participació de sis equips. Les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts han acollit la darrera jornada de la Lliga Femenina.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Les Corts

























 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades