HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ACABEN LES LLIGUES PROMOCIONALS 2017-2018  (09.05.2018)
     
 
Durant el proper cap de setmana 12/13 de maig, es posarà el punt i final a les lligues de bitlles catalanes Terres de l’Ebre, Barcelona i Selva-Alt Maresme, mentre que la lliga Girona celebrarà la jornada final el proper 19 de maig.

Camarles (Baix Ebre), acollirà el final de la lliga Terres de l’Ebre, on l’emoció està garantida fins el final, tant pel què fa al títol de primera divisió (Godall A, Amposta A i la Galera B són ara mateix els tres primers classificats), com per saber quin equip acompanyarà a l’Amposta B en el descens a segona. També a segona divisió hi ha molta igualtat a les primeres posicions, però sembla que Masdenverge té una mica d’avantatge sobre Godall F, la Cava B i Fora Forat.

Palau-solità i Plegamans (Vallès Occidental), serà la seu de la última jornada de la lliga Barcelona, on el Sagrada Família ho té tot de cara per proclamar-se campió. L’acompanyen en la lluita a 4 i 6 punts de distància, el Guinardó i els Termites Llefià C.

A Sant Pol de Mar (Maresme), Gent de Barri de Pequín i Perxa d’Astor Negre es juguen el títol en un doble enfrontament directe, però depenen dels resultats el Mallorquines-Sils A podria ser qui s’endegués el campionat. El desenllaç aquest dissabte a la tarda.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: El Calella Marxa ha disputat per segona vegada la lliga Selva-Alt Maresme


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades