HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUIT INDIVIDUAL INFANTIL  (10.05.2018)
     
 
Un total de 56 nois i noies d’edats compreses entre 8 i 13 anys, representant a 16 clubs de tot el territori català, han participat en la setena edició dels Circuits Individuals Infantils, per a jugadors i jugadores de categories benjamina, alevina i infantil.

Pel què fa a les categories masculines, Jordi Martínez de Vilafranca és el campió de la categoria benjamina, seguit de Tomàs Bedós (Blanes) i Abel Viladrich (Olius). En alevins, primer ha estat el jugadors de la Penya del Bistec de Tordera Abel Caballé, segon Jan Sánchez (Tàrrega), i tercer Adrià Perea (Colobrers). Pol Viladrich, d’Olius, s’ha imposat en categoria infantil, aconseguint la millor mitjana de punts de tots els participants de totes les categories (78.50). El segueixen a la classificació Nil Berlanga (Siuranenc d’Horta), i Roger Roura (la Penya del Bistec)

Jana Ortega, del Termites Llefià de Badalona, ha estat la millor en categoria benjamina femenina, seguida de Dunia Rangel i Marina Villalbí, ambdues de Godall. Tres jugadores de Godall han encapçalat la classificació de la categoria alevina, Sara Arasa, Vinyet Fornós i Jazmina Esquerré. En categoria infantil, Gina Piñol dels Colobrers de Castellar del Vallès s’ha imposat a Maria Rangel (Godall), i Karla Díaz (Fartucs Bitlles).

El proper dissabte 26 de maig, a partir de les 10 del matí, es disputarà el Campionat de Catalunya Individual per aquestes categories, on hi participaran tots els nois i noies que han aconseguit la classificació en aquest Circuit Individual. El campionat se celebrarà a les pistes del Parc de la Sardana de Tordera, (el Maresme), i estarà organitzat pel C.B. la Penya del Bistec.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Sara Arasa (Godall), campiona del circuit aleví femení

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades