HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL MÀSTER DE CATALUNYA  (13.05.2018)
     
 

Axel Guimó del BC Diagonal ha estat el campió del màster de Catalunya al imposar-se al seu company d’equip Moisés Pérez per 247 a 244, en una emocionant final de defensa de posició.


Aquest diumenge les instal·lacions de Baix Bowling han acollit el màster masculí de Catalunya amb la participació dels 27 millors classificats per categories dels Campionats de Catalunya. Després de les  partides preliminars, s’han classificat per disputar  la defensa de posició, Moisés Pérez, Lluís Montfort Rifé del Sweetrade B.C. i Axel Guimó, per aquest ordre. El primer enfrontament de la defensa de posició l’han disputat  Lluís Montfort del Sweetrade B.C. contra Axel Guimó, que ha guanyat amb comoditat l’enfrontament i li ha donat el pas a la final.


Un cop acabada la competició, Lluís Montfort Gómez, vicepresident 2n de la Federació ha lliurat les medalles als tres finalistes, així com les medalles de les proves individuals i de parelles en categoria masculina dels 21 Campionats Nacionals de Catalunya 2018.


Campions individuals absoluts, Lluís Montfort, Axel Guimó, Artur Colomer (Sweetrade). Campions de 2a categoria, Pedro Jiménez (Mediterrània), Enrique Rosa (Xtreme) i Eduardo Grau (Mediterrània). Campions de 3a categoria, Iván Jiménez (Xtreme), Pedro López (Cats) i Eduard Albert (Barcelona). Campió individual juvenil, Pau Porté (Team Ilerdense).


Campions parelles absoluts, Axel Guimó i Marcial Ovide, Artur Colomer i Raúl Gálvez, Lluís Montfort i Àlvar Cardona. Campions 2a. Pedro Jiménez i Eduard Grau, Enrique Rosa i Eloy Cinca, Andrés Sanz i Enric Carrió. Campions 3a. Pedro López i Pere Escobar, Iván Jiménez i Daniel Cuevas, Miquel Rosas i Òscar Colom del Comarcal BC.


El proper diumenge 20 de maig Baix Bowling acollirà el màster femení i el corresponent lliurament de les medalles dels Campionats de Catalunya 2018.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Podi del màster amb Pau Porté campió juvenil 2018



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades