HOME




   
 
BITLLES CATALANES: MASDENVERGE CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE, 2A DIVISIÓ  (18.05.2018)
     
 
L’equip de Masdenverge, s’ha proclamat campió de la segona divisió de la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes 2017/2018, aconseguint d’aquesta manera l’ascens a primera. L’equip de Masdenverge, format per Rosendo Ferré, Antonio Nozal, Jaume Sabaté, Cèsar Colàs, Lourdes Adell, Patrici Vallès i Marc Ferré, ha aconseguint 34 punts (1 victòries, i 3 derrotes), dels 40 possibles.

Segon classificat ha estat la Cava B a dos punts del líder i que també aconsegueix l’ascens a primera divisió. Fora Forat, de Vinaròs ha tornat a ser el tercer classificat i s’ha quedat una vegada més a les portes de l’ascens. El Godall F, quart classificat, també ha estat lluitant fins el final pels llocs d’honor

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Antonio Aguilera (Fora Forat), Vicente Giménez (Catalònia Jesussport B), Josep Casanova Bertomeu (la Cava B), en homes. En categoria femenina les millors han estat Lourdes Adell (Masdenverge), Gemma Millán (Godall F), i Mari Luz Cañadas (Godall F).

Les dues últimes jornades s’han disputat a Camarles, el passat dissabte 12 de maig. El lliurament de trofeus, a anat a càrrec de Sandra Zaragoza, alcaldessa de Camarles, Gemma Millán, delegada a Tarrgona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Jaume Tomàs president del Club Camarles.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Equip CB Masdenverge


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades