HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LIA MOJARRO CAMPIONA DEL MÀSTER DE CATALUNYA  (20.05.2018)
     
 

Lia Mojarro de l’Xtreme Bowling Club, s’ha erigit campiona del màster de Catalunya femení, al imposar-se a la seva companya de club, Keyla Vásquez 214 a 170 en la final de defensa de posició, En la partida anterior s’ha desfet de Íngrid   Julià del Club Les Corts per 212 a 153.


Aquest diumenge les instal·lacions de Baix Bowling han acollit el màster femení de Catalunya amb la participació de les 12 millors classificades per categories dels Campionats de Catalunya. Després de les  partides preliminars, Íngrid Julià ha encapçalat la classificació amb un total de 1223 pals seguida per Keyla Vásquez amb 1200 i Lia Mojarro amb 1137 pals, la defensa de posició ha donat la victòria a la Lia.


Un cop acabada la competició, Axel Guimó, secretari de la Federació ha lliurat les medalles a les tres finalistes, així com les medalles de les proves individuals i de parelles en categoria femenina i parelles mixtes, dels 21 Campionats Nacionals de Catalunya 2018.


Individual primera categoria, Elisabet Cejudo (Club Xtreme), Cristina Sanz (Club Les Corts)i Lia Mojarro. Campiones de 2a categoria, Montserrat Sánchez (Nou BC), Àfrica Puig (Nou B.C) i Francisca Melèndez (Club Les Corts).


En categoria parelles femenina, Íngrid Julià i Cristina Sanz, Keyla Vázquez i Sandra Oliva, Noelia Rastrero i Francisca Vázquez. En categoria mixta, Elisabet Cejudo i Moisés Sempere, Lia Mojarro i Sergio Retamal, Núria Melchor i Jordi Martí del Club Xtreme.


http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp


Foto: Podi del màster



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades