HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINAL CIRCUITS INDIVIDUALS SÈNIOR I SUB 25  (23.05.2018)
     
 

Un cop disputada la sisena i  darrera jornada dels circuits individuals sènior i sub 25, sumant un total de 15 partides, de les quals compten les 10 millors de cada participant per tal d’establir les diferents classificacions que donen pas a la participació al Campionat de Catalunya Individual Absolut.


Aquesta ha estat la setena edició, en la que hi han participat un total de 336 homes i 86 dones, representants de 61 clubs del tot el territori català.


Pel què fa a les categories masculines, Lluís Tolosa de Vallverd d’Urgell ha estat el campió en categoria sènior, amb un total de 812 punts (81,2 de mitjana). Segon i tercer, a només dos punts del vencedor han estat Joan Pané dels Ametllers de Cervera, i Jaume Fandos de Godall. En categoria Sub 25 s’ha imposat Jordi Vilanova de Torrelameu, amb 788 punts, seguit de Nil Solé d’Igualada amb 786, i Mac Plans d’Olius amb 773 punts.


Dolors Cots, d’Olius, s’ha imposat en el Circuit Sènior femení, amb un total de 779 punts, per davant de Roser Cherta de la Galera (793), i Maria Dolors Pardo de Sabadell (779). La jugadora de Ponts Abril Asensio, ha estat la clara dominadora del circuit Sub 25 femení, aconseguint un total de 776 punts. La segueixen en la classificació les jugadores del Siuranenc d’Horta Marta Solé i Irati Bort, segona i tercera respectivament amb 718 i 700 punts.


El proper diumenge 3 de juny, a partir de les 10 del matí, es disputarà el Campionat de Catalunya Individual Absolut, on hi participaran tots els bitllaires que han aconseguit la classificació en aquest Circuit Individual (60 homes i 40 dones entre totes sèniors i sub 25). El campionat se celebrarà a les pistes de la zona esportiva de Castellar del Vallès (el Vallès Occidental), i estarà organitzat pel C.B. Colobrers.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 Foto: Lluís Tolosa (Vallverd d’Urgell), vencedor del Circuit Sènior els anys 2016 i 2018


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades