HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TORDERA ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL  (25.05.2018)
     
 

El proper dissabte 26 de maig es disputarà al Parc de la Sardana de Tordera (Maresme), el Campionat de Catalunya Individual Infantil de bitlles catalanes, per a les categories benjamina, alevina i infantil, amb la participació de 41 jugadors i jugadores de tot el país, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en el Circuit Individual  Infantil.


Hi estaran representats fins a 16 clubs diferents, sent el C.B. Godall qui aporta més jugadors/es amb un total de 9, seguit del C.B. la Penya del Bistec amb 7, C.B. la Sénia amb 4 i el C.B. Castellar amb 3. C.B. Colobrers, C.B. Olius, C.B.C. Termites Llefià, C.B.C. Blanes, C.B.C. Llofriu i el C.B. Siuranenc d’Horta n’aporten 2, mentre que el C.B. Vilafranca, C.B. Tàrrega, C.B. la Galera, C.B. Vall-llobrega, C.B. Esclanyà i C. Fartucs Bitlles estan representats per un jugador o jugadora cadascun d’ells.


El Campionat estarà organitzat pel Club de Bitlles la Penya del Bistec, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Tordera, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


Foto: Els sis campions de Catalunya del 2017


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades