HOME




   
 
BOWLING TENPIN: CAT FIGUERES I XTREME ACONSEGUEIXEN L’ASCENS A PRIMERA DIVISIÓ   (26.05.2018)
     
 

Els equips del Club Cat Bowling Figueres i Xtreme Bowling Club de Barcelona, aconsegueixen l’ascens a la primera divisió de la Lliga Catalana en proclamar-se els campions del grup A i B respectivament de la tercera divisió masculina.


El conjunt empordanès format per, Albert Viañolas, Carlos Dominguez, Carlos Martí, Daniel Cuartero, Joaquim Falgás, Luzdivino Recio i Manel Gimeno, van superar per 18 punts al Breaking Bowlers de Barcelona, segon classificat i seguits del Nou Bowling Club de Mataró, això pel que fa al grup A.


Pel que fa al grup B, els resultat van anar molt ajustats i tot es va decidir a la darrera jornada, l’equip de l’Xtreme amb, David Marcé, Eloy Cinca, Enrique Rosa, Jordi Martí, Moisés Sempere i Sergio Retamal, es van imposar Mediterrània A només per 5 punts, el tercer lloc va estar pel l’equip del Terrassa Bowling Club a tant sols 1 punt del 2n.


La segona divisió ha estat formada per 12 equips d’arreu de Catalunya, amb una participació total de 78 esportistes. La Lliga Catalana està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling


Les instal·lacions de Ilusiona Girobowling de Salt, van acollir la jornada final el 5 i 6 de maig.


http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp


Foto: Xtreme Bowling Club



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades