BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2018  (28.05.2018)

El passat dissabte 26 de maig, es va celebrar al Parc de la Sardana de Tordera (Maresme), el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 41 nens i nenes  representant a 16 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també saben competir.

Categoria Benjamina: Jana Ortega del C.B.C. Termites Llefià, va revalidar el títol de campiona de Catalunya gràcies a dues bones partides (69 i 64 punts – total 133), superant per 11 punts a la segona classificada, Dúnia Rangel de Godall. Tercera va ser Judith Ruiz de Vall-llobrega. En nois, molt bona actuació dels tres primers classificats. Tomàs Bedós, de Blanes es va imposar amb un total de 160 punts, sent segon Arnau Barrera de la Penya del Bistec amb 146 i tercer Jordi Martínez de Vilafranca amb 143.

Categoria Alevina: Sara Arasa de Godall, van fer tota una exhibició de joc en la categoria alevina femenina, sumant un total de 164 punts (82 a cada partida), aconseguint així el seu quart títol de campiona de Catalunya, dos en categoria benjamina i dos en alevina. Segona i tercera van ser les seves companyes de club Jazmina Esquerré i Ainhoa Cardona. En la categoria alevina masculina, Abel Caballé de la Penya del Bistec es va proclamar campió després de sumar 139 punts, superant amb claredat els seus rivals. Pol Clemente de Godall i Adrà Perea de Colobrers van ser segon i tercer.

Categoria infantil: Gràcies a una bona primera partida, Maria Rangel de Godall va aconseguir el títol en categoria infantil, seguida de Mariona Salvà de Blanes i Gina Piñol de Colobrers. En infantil masculí la lluita pel campionat va durar fins els últims llançaments, imposant-se Roc Franch de Castellar per 2 punts sobre Nil Berlanga del Siuranenc d’Horta, i 9 sobre Roger Roura de la Penya del Bistec.

El lliurament de premis corresponent al Campionat de Catalunya va anar a càrrec de Bàrbara Vergés, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Tordera, acompanyada de Gemma Millán, delegada de la FCBB, i Joaquim Caballé, president del C.B. la Penya del Bistec, organitzador del campionat. També van lliurar trofeus els antics campions de Catalunya locals Laia Roura i Biel Poch.