HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COPA GENERALITAT, VUITENS DE FINAL  (29.05.2018)
     
 
Ja s’han disputat quatre enfrontaments de l’eliminatòria de vuitens de final de la quinzena edició de la Copa Generalitat de bitlles catalanes, que arribarà al seu moment culminant el proper 1 de juliol amb la disputa de la final a vuit a Salomó (Tarragonès). Un total de 35 clubs han participat en aquesta edició de la copa.

Els quatre equips que ja han aconseguit assegurar la seva presència en aquesta final a vuit són el C.B. Siuranenc d’Horta, que va derrotar a domicili al C.B. Miralcamp per un total de 766 punts a 705, després de sumar les dues partides disputades. El C.B. Can Folguera va derrotar al C.B. la Galera (723 a 657), i C.B. Colobrers a C.B. la Penya del Bistec (742 a 666). L’enfrontament més igualat ha estat entre el C.B. los del Huerto i el C.B. Vall-llobrega disputat a Cervera. Finalment la victòria ha estat pels del baix Empordà per 753 a 742 punts.

Falten per disputar-se els altres quatre enfrontaments de vuitens de final que tindran com a protagonistes a C.B. Vallverd d’Urgell contra C.E. Vilabrú, C.B. Godall contra C.B. Sagrada Família, C.B.C. Alls Secs Piquen contra C.B. Ivars, i finalment el C.B. Salomó s’enfrontarà al Nayox Seat Tàrrega.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Participants a la eliminatòria entre Miralcamp i Siuranenc d’Horta

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades