HOME




   
 
BOWLING: EL CLUB BOWLING COMARCAL CAMPIÓ DE LA PRIMERA DIVISIÓ  (30.05.2018)
     
 
El Club Bowling Comarcal de Terrassa s’emporta el títol de campions de primera divisió de la 28a Lliga Catalana assolint l’ascens a la divisió d’honor.

El conjunt vallesà format per, Felipe Berruezo, Benito Boira, Òscar Colom, Manuel López, Sergio Pérez, Miquel Rosas i Antonio Ruiz han liderar tota la temporada la lliga de la primera divisió i han guanyat amb comoditat (146 punts) el títol i l’ascens. El segon lloc ha estat per l’equip B del Sweetrade BC Les Franqueses format per David Casals, Víctor Hurtado, Joan i Xavier Piqué i Andrés Sanz amb un total de 116 punts, l’equip del Sweetrade no pot pujar a la divisió d’honor doncs el club ja compte amb un equip a la màxima divisió.

L’Empuriabrava Bowling Club, amb un total de 104 punts, aconsegueix l’ascens a la divisió d’honor, l’equip ha estat format per Dominique Lafarge, Jean Marti, Fabian Masset, Daniel i Domingo Puentes, Juan i Juan Luzdivino Recio.

Les instal·lacions New Park Vallès de Terrassa van acollir la darrera jornada de la lliga catalana de la primera divisió, amb la participació dels 6 equips que la conformen, a més dels tres primers també en formen part els clubs, Les Gavarres, B.C. de Reus, Joventut Al-Vici, CB- A de Castelldefels i CB Granollers de Montmeló.

A la primera divisió hi han participat un total de 40 esportistes de 6 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: CB Comarcal


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades