HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CASTELLAR DEL VALLÈS ACULL EL CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL  (01.06.2018)
     
 

El proper diumenge 3 de juny es disputarà a la zona esportiva de Castellar del Vallès (Vallès Occidental), la vintena edició del Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes, categories absoluta i sub 25, amb la participació de 100 jugadors i jugadores de tot el país (60 homes i 40 dones), que van aconseguir la classificació en els Circuits Individuals disputats durant tota la temporada.


Hi estaran representats fins a 39 clubs diferents, sent el C.B. Olius el que més bitllaires aporta, amb un total de 7 jugadors i jugadores, 3 d’ells de categoria sub 25. El C.B. Sabadell estarà representat per 6 bitllaires, 3 homes i 3 dones, mentre que el C.B. Colobrers i el C.B. Godall n’hi tindran 5. Altres clubs que tindran força representació són la Galera, la Penya del Bistec, Sant Llorenç la Mola i Vic Bitlles, tots ells amb 4 bitllaires classificats.


El Campionat estarà organitzat pel Club de Bitlles Colobrers, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Castellar del Vallès, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


Foto: Fina García i Joan Lleixà, campions de Catalunya 2017



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades