HOME




   
 
BOWLING TENPIN: BENITO BOIRA CAMPIÓ DEL MÀSTER SÈNIOR   (04.06.2018)
     
 

Benito Boira del Club Bowling Comarcal es va erigir campió del 3r Màster Sènior, celebrat aquest diumenge a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, amb la participació dels 30 millors classificats dels Circuits Sènior 2017-2018.


Benito Boira, va assolir el campionat amb un total de 145 punts, el segon i tercer lloc van estar per Miquel Rosas del CB Comarcal i Jordi Tubella del Joventut Al-vici, amb uns resultats molt ajustats 129 i 127 punts respectivament, mentre Íngrid Julià del Club Les Corts i única representant femenina és quedava en la quarta posició a només un punt del tercer.


La competició és amb handicap i de categoria única, tot i així l’organització atorga el títol de màster al millor jugador i millor jugadora scratch i que enguany han estat per a Íngrid Julià amb 1204 pals i Jordi Tubella amb 1189.


La competició va estar organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior 2015 i homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. La prova màster tanca la temporada 2017-2018 de les competicions d’aquesta categoria.


La jornada es va cloure amb el lliurament de trofeus als campions de mans d’Albert Roca i Miquel Angel Roig, president i  tresorer de l’ABCS2015.


 http://www.fcbb.cat/qubic_socials.asp


 Foto: Podi màster 2018


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades