BOLOS LEONESES: DANIEL DÍEZ I LUIS MANUEL MARCOS CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ   (09.06.2018)

Daniel Díez i Manuel Marcos del Club de Bolos leoneses El Negrillón de L’Hospitalet, campions de la 16a Copa Federació de primera i segona categoria respectivament, celebrada dissabte 9 de juny a les pistes del Club Leoneses El Negrillón situades al Poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge.

Èxit dels jugadors del Club El Negrillón que han acaparat els tres primers llocs de la primera categoria, Daniel Díez amb 474 punts ha estat el campió, seguit per Jacinto Rodríguez amb 456 i en tercer lloc i 455 punts Juan José González.

Ajuntats resultats en la segona categoria, Manolo Marcos del Club Dama de Arintero de Barcelona, amb 336 punts s’ha erigit campió d’aquesta categoria, en segona posició Lucinio Martínez, també del Dama de Arintero amb 335 punts, Gregorio Valcarcel del Negrillón, amb un total de 324 punts, ha completat el podi.

La competició va transcorre en un ambient festiu com ja és tradició i un nombrós públic que va seguir amb interès les patides.

El lliurament de trofeus va anar a càrrec dels jugadors dels Clubs El Negrillón i Dama de Arintero acompanyats de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

El Club de Bolos El Negrillón ha esta l’amfitrió de la 16a edició de la Copa Federació.