HOME
   
 
BOWLING TENPIN: ÀLVAR CARDONA CAMPIÓ DEL QUART OPEN SANT VICENÇ  (10.06.2018)
     
 

Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses, guanya per segon any consecutiu Open Sant Vicenç, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 5 al 10 de juny.


Àlvar Cardona s’ha imposat  a Axel Guimó del Club Bowling Diagonal de Sant Vicenç dels Horts en la partida de defensa de posició (246 a 202). En la partida anterior Axel ha vençut a Artur Colomer del Sweetrade que ha estat tercer, en una emocionant partida (216 a 226)


A les 9 del matí ha començat la primera fase de les semifinals amb els classificats del 15 al 30, dels que han passat 8 per a la fase 2 competint amb els classificats del 7 al 14, els sis millors han disputat la fase 3 amb el 6 primers de les sèries de classificació. La tercera fase ha estat molt ajustada i emocionat fins la darrera partida entre Artur Colomer, Fernando Gómez i Moisés Pérez lluitant per la tercera plaça per disputar la defensa de posició, així mateix entre l’Àlvar i l’Axel pel primer i segon lloc.


Cal destacar els bons resultats del torneig, Marcial Ovide del BC Diagonal va assolir la millor sèrie del torneig amb 1433 pals (238,83 de mitjana) seguit d’Enrique Rosa (Club Xtreme) amb  1425 (237,50 de mitjana), la millor partida i premi d’una bola gentilesa de Bowltech ha estat per Francisco Hernandez del Diamond BC de Sabadell amb 299 pals.


Acabada la competició ha tingut lloc el lliurament de premis de mans de Irene Molera Julià i Francisca Melèndez en representació del club Les Corts acompanyades d’Andrés Sanz representant del Club Sweetrade.


Un total de 52 esportistes de 18 clubs catalans han pres part a la competició, organitzada pel Club Bowling Les Corts i Sweetrade Bowling Club- Les Franqueses, amb el patrocini de Bowltech, i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.


Classificació: Àlvar Cardona, Axel Guimó, Artur Colomer, Fernando Gómez (Joventut Al-Vici), Moisés Pérez, Enrique Rosa, Marcial Ovide, Eloy Cinca (Xtreme), Pedro Jiménez (Mediterrània), Javier Crespi (Seven-3), Josep Oriol Navarro (Diamond) i Jorge Ambrós (Barcelona)


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


Foto: Podi amb els representants de l’organització 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades