HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB VALL-LLOBREGA CAMPIÓ DE CATALUNYA  (12.06.2018)
     
 

L’equip del C.B. Vall-llobrega, format per Josep Julià, Francisco Ruiz – autor d’una partida perfecte en la final, 90 punts – Antonio Muñoz, Andreu Torres i Manel Aguilar, s’ha proclamat per primera vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a La Galera (el Montsià), el dia 10 de juny, organitzat pel C.B. la Galera


En aquesta 24a edició del campionat de Catalunya hi han participat 16 equips de tot el país. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els cinc millors s’han classificat per a la final. L’equip del Baix Empordà, que havia entrat quart millor equip en les partides classificatòries, ha aconseguit en una gran final 384 punts, superant el C.B. Colobrers de Castellar de Vallès (369), segon classificat. Tercer ha estat el C.B. Benavent de Segrià (359), seguit del C.B. Godall (333), i del C.B. la Galera (330 punts).


El lliurament de trofeus ha estat presidit per la Representant territorial a les Terres de l’Ebre del Consell Català de l’Esport, Cinta Espuny, acompanyada de Ramon Muñoz i Diego Montfort, alcalde i regidor d’esports de la Galera, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, així com la delegada d’aquesta federació a Tarragona, Gemma Millán, i la presidenta del C.B. la Galera, Roser Cherta.  L’organització ha comptat amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de la Galera, la UFEC i el Consell Català de l’Esport.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


Foto 1 C.B. Vall-llobrega – Foto 2 pòdium amb els campions i autoritats

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades