HOME




   
 
BOWLING TENPIN: THE KILLERS CAMPIONS DE LA 7A LLIGA TEN PIN D’OR  (21.06.2018)
     
 

Per quart any consecutiu l’equip The Killers format per Àlvar Cardona, Axel Guimó, Cristina Sanz i Sergi Montaña, guanya la Lliga Tenpin d’or, amb un total de 271 punts i una mitjana d’equip de 204,94.


En segon lloc i també per quart any consecutiu, l’equip United Colors format per Ingrid Julià, Fernando Gómez, Jordi Tubella, José Rubio i Marcial Ovide, amb 230,50 punts i una mitjana d’equip de 200,56, completant el podi, Los Picapiedra, amb Francisco Abadal, Jordi Maurel i Miquel Àngel Roig i un total de 216 punts i una mitjana d’equip de 193,97.


Jordi Maurel  dels Picapiedra, es va fer amb el guardó com a campió de la final individual amb una sèrie de 897 pals, seguit d’Àlvar Cardona i Axel Guimó del The Killers amb 838 l 836 pals respectivament en Sergi Montaña també del Killers es va quedar a 14 pals del podi. La final individual la disputen els 12 millors jugadors classificats de la lliga.


Un total de 36 esportistes han format els  8 equips que han pres part a la competició celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts en el decurs de 28 jornades que han tingut lloc d’octubre 2017 a juny de 2018.


La competició homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B.


Dimecres 20 de juny un cop acabada la final individual va tenir lloc el tradicional lliurament de premis a càrrec de Joan Creus president del Club organitzador, acompanyat per Marcial Ovide, director de Baix Bowling.


Foto1 : Equip Campió


Foto2 : Jordi Maurel – campió individual amb Joan Creus i Marcial Ovide


 


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades