HOME




   
 
BOWLING TENPIN: LIA MOJARRO I MARCIAL OVIDE CAMPIONS DE CATALUNYA DEL QUBICA-AMF  (15.07.2018)
     
 

Lia Mojarro de l’Xtreme Bowling Club de Sant Joan Despí i Marcial Ovide del Club Bowling Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, s’han erigit campions del Campionat de Catalunya Qubica-AMF, que s`ha celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling del 10 al 15 de juliol i representaran a la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, a la Copa del Món Qubica-AMF 2018, que tindrà lloc a Las Vegas (EUA)  del 5  a l’11 de novembre de 2018.


El podi femení ha estat per les noies de l’Xtreme Bowling Club, Lia Mojarro, ha liderar la competició mantenint una distància discreta respecte a Elisabet Cejudo fins a la penúltima partida que Elisabet, s’ha posar al davant, en l’enfrontament final, Lia s’ha imposat a l’Elisabet per 80 pals, el tercer lloc ha estat per Keyla Vásquez. Aquesta serà la segona participació de Lia a la prestigiosa competició, el primer cop va ser l’any 2014. La millor sèrie del torneig ha estat per Elisabet Cejudo amb 1150 mentre que Lia ha aconseguit la millor partida amb 242 pals.


 


En la categoria masculina, Marcial Ovide ha guanyat amb comoditat als seus contrincants, ja de bon matí en semifinals s’ha posar per davant de Lluís Montfort del Sweetrade BC i campió del 2017, que anava al capdavant de la classificació. Moisés Pérez del BC Diagonal ha estat segon i ha completat el podi Artur Colomer del Sweetrade BC – Les Franqueses. Lluís Montfort ha obtingut la millor sèrie del torneig amb 1304 pals, la millor partida l’assolit Àlvar Cardona del Sweetrade amb 279 pals


Un total de 28 esportistes de 8 clubs catalans han pres part a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, La competició s’ha acabat amb el tradicional lliurament de trofeus a càrrec de Lluís Montfort, vicepresident 2n  de la FCBB.


http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp


 


Foto1: Lia i Marcial campions 2018


Foto2: Podis masculí i femení



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades