HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C B VALL-LLOBREGA GUANYA EL GRAN PREMI CATALUNYA  (03.09.2018)
     
 

 El C.B. Vall-llobrega, actual campió de Catalunya, s’ha proclamat campió de la desena edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, disputat el dissabte 1 de setembre a les pistes del C.B.Vilafranca, club que celebra el seu 10è aniversari, i que ha comptat amb la presència del Secretari General de l’Esport, senyor Gerard Figueras.


L’equip del Baix Empordà, format per Josep Julià, Francisco Ruiz, Antonio Muñoz, Andreu Torres, Manel Aguilar i Emilio Calderon ha superat per tant sols 7 punts a l’equip amfitrió en el total de punts de les dues partides disputades (759 a 752). L’equip de Vilafranca ha estat format per Joan Bermúdez, Sebastià Mora, Josep Maria Bernaus, Jesús Millás i Manel Bruna.


En tercer lloc s’ha classificat la Selecció Catalana Absoluta, formada per Roser Cherta (la Galera), Dolors Cots (Olius), Ramon Molas (Vic Bitlles), Ana Maria Molina (Tàrrega), Antonio Velasco (Alls Secs Piquen), i Lluís Tolosa (Vallverd d’Urgell). Quarta ha estat la Selecció Sub 25, integrada per Irati Bort i Marta Solé (Siuranenc d’Horta), Neus Martínez i Jordi Vilanova (Tàrrega), i Gerard Albiol (la Galera). En cinquena posició s’ha classificat la Selecció Catalana Infantil, formada per Jana Ortega (Termites Llefià), Tomàs Bedós (Blanes), Sara Arasa i Maria Rangel (Godall), Abel Caballé (la Penya del Bistec), i Roc Franch (Castellar).


El lliurament de trofeus i records als participants,  ha estat presidit pel Secretari General de l’Esport Gerard Figueres, i la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès Anna Doblas. Els han acompanyat Joan Ricart i Abel Sensarrich, president i vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Jaume Llordes, president del C.B. Vilafranca.


 


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


 


Foto1: Equips participants amb les autoritats


Foto2: El C.B. Vall-llobrega acompanyat de les autoritats presents en el campionat


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades