HOME




   
 
BOWLING: SISENA POSICIÓ PER A LA SELECCIÓ CATALANA   (24.09.2018)
     
 

L’equip de la selecció catalana masculí, format per Axel Guimó, Lluís Montfort, Moisés Pérez i Marcial Ovide, es classifica en la sisena posició en 11è Swiss International Team Event, amb un total de 390  punts i  11517  pals (191,95 de mitjana)


Les complicades condicions de pista van passar factura en els resultats de tots els participants, tot i això el conjunt català va ser capaç de guanyar tots els enfrontaments de diumenge, remuntant de la novena a la sisena posició. A títol individual Axel Guimó va assolir els millors resultats de l’equip mentre que Marcial Ovide obtenia la millor partida amb 257 pals.


Catalunya va participar amb un segon equip mixta format per Àlvar Cardona, Artur Colomer, Keyla Vásquez i Lia Monjarro, assolint la 14a posició amb un total de 158 punts i una mitjana de 182,72.  Àlvar Cardona va aconseguir els millors resultats individuals compartint la millor partida amb Lia Mojarro amb 246 pals.


Team Delirium d’Itàlia va guanyar per segon any consecutiu amb un total de 535 punts 12 victòries i 4 derrotes.


Un total de 16 equips procedents d’Anglaterra, Catalunya, França, Itàlia, Malta i Suïssa van participar a l’11a edició del Swiss International Team Event, celebrat  a les instal.lacions del Club Miami d’Echandens (Suïssa), els dies 22 i 23 de setembre.


http://www.bcmiami.ch/


 



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades